DJ GEVORDERD

Wil je jouw DJ-skills naar een hoger niveau brengen?
Volg dan nu de Gevorderden-cursus aan de DJ School Purmerend en laat een van onze professionele docenten jou omtoveren van DJ, naar top-DJ.

DJ School Purmerend stoomt je in 10 lessen klaar voor een volwaardig optreden. Je leert welke tracks je achter elkaar zet en hoe je deze op de juiste manier aan elkaar mixt. Je leert een ‘opwarm’-set te draaien, een ‘prime-time’-set en een ‘afsluit’-set te draaien. Daarbij gebruik je alle nieuwe kennis om tot de perfecte mix op het juiste moment te komen!

Welke onderdelen komen aan bod tijdens de gevorderde cursus?
Verbeterde DJ-techniek – De juiste tracks op het juiste moment – Hoe bouw je een mooie set – Effecten – Loops – EQ – Hot-Cues – Rekordbox – Verschillende draaistijlen

Deze cursus is te volgen in groepsles, duoles of privéles. De groepslessen vinden plaats op vaste tijden, de duo en privé-lessen plan je zelf in overleg met je docent in.
DJ School Purmerend is dagelijks geopend van 10:00 – 23:00, waardoor je altijd op de voor jou beste tijd de lessen kunt volgen.

Onder leiding van 1 van onze professionele docenten word je klaargestoomd voor het echte werk.
Zij zullen jou helpen om veel vaardigheden op te doen zodat jij na de cursus met een goed gevoel aan de slag kunt op mooie evenementen.
Na deze cursus ken je de apparatuur, je eigen muziek en ben je inzetbaar op de beste feesten!

Klaar voor de volgende stap? Waar wacht je nog op?

DEZE CURSUS IS OOK TE VOLGEN ALS EENDAGSCURSUS

Slider DJ Gevorderd - jokeSldier Workshop op locatie - Jur en IanRandom foto slider - stef en chris diploma

Duur10 Uur
Prijzen (10 uur)Onder 21Boven 21
Groep€ 249,-€ 299,-
Duo€ 349,-€ 425,-
Prive€ 499,-€ 599,-
Al onze prijzen zijn inclusief btw.