MUZIEKLES

In plaats van een gewone gitaarles of pianoles kun je nu elke week DJ-les krijgen! Wordt een volwaardige DJ door elke week in een uur privéles alles te leren over het DJ-vak en de achterliggende muziektheorie. Ook leer je je eigen muziek te maken met behulp van het programma FL Studio.

        DSC_0091muziekles 2

Uit ervaring blijkt dat kinderen onder de 12 diverse leercurves hebben. Dit houdt in dat kinderen onder 12 jaar zeer verschillende leersnelheden hebben. De een leert een stuk sneller dan de ander. In de muziekles hebben we alle tijd en aandacht om in het tempo van de cursist alle onderdelen aan te leren. Hierdoor krijgen we de beste resultaten voor kinderen onder 12 jaar. Elk onderdeel dat we behandelen gedurende de reguliere pakketten, wordt ook behandeld tijdens muziekles.

Wat we veel zien is dat kinderen zowel op muzikaal gebied maar ook op persoonlijk gebied zichzelf leren ontplooien op een positieve manier. Muziek is een fantastische uitlaatklep voor kinderen en ze kunnen er helemaal in opgaan. Elk kind loopt bij ons breed glimlachend de school uit als hij/zij weer zijn wekelijkse les heeft gevolgd. Uw kind leert op een speelse manier heel veel over muziek en kan thuis ook lekker aan de slag met wat hij/zij geleerd heeft tijdens zijn/haar lessen!

DJ’en alleen maar voor jongens? Zeker niet! Er komen elke dag meer vrouwelijke DJ’s bij in “de scene” wat ervoor zorgt dat ook de jongere meiden steeds meer DJ willen worden. Dus ook voor uw dochter zijn onze muzieklessen uitermate geschikt!

Voor de ouders is er altijd een kop koffie of thee, gratis parkeren en een internet aansluiting.

Ben jij de nieuwe Hardwell of de nieuwe Afrojack? Er is maar 1 manier om daar achter te komen. Gun jezelf of uw kind deze kans! (vanaf 6 jaar). Je kunt met de muzieklessen starten wanneer je zelf wilt!

PrijzenOnder 21Boven 21
Prive 4 uur€ 149,- p.p.€ 179,- p.p.
Prive 2 uur€ 79,- p.p.€ 99,- p.p.
Duo 4 uur€ 79,- p.p.€ 119,- p.p.
Duo 2 uur€ 49,- p.p.€ 59,- p.p.
Al onze prijzen zijn inclusief btw.