AUGUSTUS

10547944_778012442220504_6270836447116131387_o

Newsflash – Electronic Picnic

Op zaterdag 12 juli waren wij aanwezig op het enige echte outdoor festival van Purmerend, Electronic Picnic. Gedurence de hele dag was het mogelijk om een les van onze Official Teachers bij te wonen. Iedereen kreeg de kans om zich voor even een echte DJ te voelen.

We hebben mensen voorbij zien komen van alle soorten en maten. De één was gek van hardstyle waar de ander toch meer de tech-house kant op wilde. Dat laat toch maar zien dat Purmerend wel degelijk een zeer ruime muzieksmaak heeft. Het waren overigens niet alleen Purmerenders die zich in ons gezellige hoekje meldden. Ook mensen uit Hoorn, Utrecht en Amsterdam en omstreken waren te vinden bij onze stand!

Al met al was het een fantastische dag vol met nieuw talent en nieuw gevonden passies. Wij hebben ontzettend genoten en willen daarom ook iedereen bedanken die dit evenement tot een groots succes heeft gebracht!

Tot volgend jaar!


 

10355646_778012268887188_4744821221227230727_oCursist van de maand – Chris Blaze op Electronic Picnic

Wij waren niet de enige die aanwezig waren op Electronic Picnic, Ook Christiaan Blees (beter bekend als Chris Blaze) was aanwezig! Chris was te bewonderen op het hardstyle podium samen met grote namen zoals o.a. Miss K8, Radical Redemption, Alpha2, Max Enforcer, Warface en Kold Konexion(Official Teacher DJSP).

Dit is met stipt het grootste optreden geweest van 1 van onze hardstyle pareltjes. Het was erg goed te zien dat het publiek aan het genieten was van de kunsten van Chris. Iedereen ging volledig uit z’n plaat en kon absoluut niet stil staan!

Na afloop besloot Chris nog even op de foto te gaan met alle artiesten waar hij tegenop keek. Dat leverde hele leuke kiekjes op. Zie hier bijvoorbeeld zijn selfie met Radical Redemption.


 

10475837_791412210899341_5259747626421822841_nGigs van onze cursisten – Naughty Noisez @ Patronaat Haarlem

Marise en Julie, ookwel bekend als Naughty Noisez, timmeren keihard aan de weg. Aan het begin van de maand juli waren zij te zien in een compleet afgeladen Patronaat in Haarlem. Tijdens het evenement Smack Ibiza Edition kregen zij de hele zaal plat met hun sounds.

Deze jonge dames zijn nog niet zo heel lang bezig maar maken al flink naam in “de scene”. Ook stonden ze op 18 juli in Nijmegen voor de Nijmeegse vierdaagse. Daar voorzagen zij de wandelaars van opzwepende tunes om hun de energie te geven om nog even een aantal extra kilometers te trotseren.

Al met al verwachten wij een hoop van onze meiden. Met hun enthousiasme en toewijding zijn wij geen problemen voor hun toekomst. Zij komen er wel!

 

 


Nieuwe groep producers!

New producers in town!

Op vrijdag 25 juli is er weer een complete groep FL Studio cursisten geslaagd!

Deze jongens hebben laten zien dat zij over zeer veel creativiteit en leervermogen beschikken. Aan het eind van de cursus had iedereen zijn track klaar om aan de wijde wereld hoorbaar te maken. Het was een zeer uiteenlopende groep. Van hardstyle naar moombahton naar electro tracks, het werd allemaal gemaakt door deze heren!

Op de foto: (links naar rechts)

Bo van Holstein – Milo Tomasovic – Steffan Ewouds (Official Teacher) – Veron Schreuder – Sidney Raatsie

(Sten Fontijn kon helaas niet aanwezig zijn bij het maken van deze foto)

 


Top Tracks – Maand augustus

Electro House:
– Ummet Ozcan – SMASH (Original Mix)
[LINK]

Hardstyle:
– Yellow Claw – Shotgun Ft. Rochelle (LNY TNZ Remix)
[LINK]

Deep House:
– Au5 – Follow You (feat Danyka Nadeau) (Ducked Ape Remix)
[LINK]

Trap:
– Alison Wonderland – I Want U (GANZ Flip)
[LINK]

Hardcore:
– Tommyknocker & Unexist – Ghost Rider
[LINK]

Dubstep:
– Kai Wachi – Cadaverous (Original Mix)
[LINK]

Leave a reply